Rental dwellings Aalborg - listing all available dwellings near Aalborg

Leder du efter lejlighed i Aalborg? Her på siden kan du finde et stort udbud af lejligheder placeret i Aalborg. Vi udlejer lejelejligheder i forskellige størrelser, i forskellige prisklasser og i forskellige områder i Danmark fjerdestørste by. Aalborg er en by i udvikling, og for den boligsøgende er der flere forskellige muligheder for at anskaffe sig drømmelejligheden.

Vi opdaterer vores boligside løbende med de nyeste lejelejligheder, så du kan holde dig opdateret på det aalborgensiske boligmarked og slå til så snart den rigtige lejelejlighed byder sig. Vi har alt fra den studievenlige 1-værelses lejlighed i indre by til den familievenlige lejlighed i et familievenligt område tæt på skoler og grønne områder.

Dwellings found: 1851

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Aalborg?

Lige nu har vi 1851 ledige lejeboliger i Aalborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Aalborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Aalborg har husleje fra 0 til 16995.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Aalborg?

I Aalborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Aalborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Aalborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Aalborg er med sine over 110.000 indbyggere landets fjerdestørste by og hovedby i Region Nordjylland samt Aalborg Kommune.

Aalborg ligger i det naturskønne Himmerland op til Limfjorden og Nørresundby. Ålborg ligger 120 km fra Aarhus, 80 km fra Randers og 50 km fra Hobro, så der er gode muligheder for at pendle på motorvejen.

Det er både korrekt at stave Ålborg med ”å” og dobbelt ”a”. I dag er Aalborg en by i rivende udvikling både hvad angår studielivet som universitetsby og byens erhvervsliv.

Ålborg er også hjemsted til mange seværdigheder som f.eks. det gamle kraftværk Nordkraft, som i dag er omdannet til et af Europas største kulturhuse. Aalborg er også i færd med at udvide byen med 5.000 ungdomsboliger, som skal være med til at styrke byens studieliv.

Ålborg nyder godt af turister fra hele verden hvert år, og især mange svenskere og nordmænd besøger Aalborg hver weekend, hvor de ofte slår et smut forbi Aalborgs velkendte festgade ”Jomfru Ane Gade”.

Byen er også i færd med at bygge Aalborg Universitetshospital, og barsler med planer om en ny letbane. Alt sammen vigtige brikker i at styrke Aalborgs infrastruktur og tiltrækningskraft.

Der er et stort udbud af lejeboliger og huse til leje i Ålborg. Især inde i byens centrum kan du finde både dyre og billige lejligheder til leje med et stort prisspænd på huslejen.

Uanset om du leder efter en 3 værelses lejelejlighed eller et rækkehus, så kan du finde noget til netop dit behov og prisniveau i Ålborg.

Her på Boligninja.dk får vi hele tiden nye lejemål i Aalborg tilføjet til vores oversigt, og Aalborg er generelt set en meget attraktiv bopæl i Nordjylland.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin