Rental dwellings Odense - listing all available dwellings near Odense

Hos os skaber vi kontakt mellem udlejere og boligsøgende, og på denne side kan du nemt finde din næste lejebolig i Odense.

Vi hjælper dig frem til din næste bolig ved at præsentere et hav af ledige lejligheder i denne smukke by, så du frit kan vælge den bolig, som er perfekt for dig.

Vores udbud af lejligheder i Odense og omegn er virkeligt stort, så ligegyldigt om du vil bo i en central etageejendom eller et rækkehus i et roligere kvarter, så finder du det her.

Vi giver dig mulighed for at filtrere din søgning, så du ikke spilder for meget tid, og hvis du falder for en bolig, så får du let kontakt til udlejeren ved at oprette en bruger her hos os.

Dwellings found: 1102

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Odense?

Lige nu har vi 1102 ledige lejeboliger i Odense på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Odense?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Odense har husleje fra 0 til 20610.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Odense?

I Odense har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Odense? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Odense, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Odense – en by i udvikling

Odense er Danmarks 3. største by. Den har over 178.000 indbyggere, og det er samtidig den største by i Region Syddanmark. Det er en af Danmarks ældste byer, og den bliver nævnt første gang på skrift i år 988.

Den er en spændende og historisk by, og navnet stammer fra Vikingetiden, hvor det kommer af Odinsø, som er der guden Odin efter sigende skulle have boet.

I dag er Odense en yderst moderne by og under konstant udvikling. Der er muligheder for alle, værende det studerende, par eller børnefamilier. Derudover er Odense placeret centralt i Danmarks midte, og er derfor perfekt til dig, som vil skabe muligheder for at gøre karriere både på Fyn, Jylland og Sjælland.

Derfor skal du leje en lejebolig i Odense

Odense er godt på vej til at blive en ægte storby. Lige nu bliver der nemlig gravet og bygget på diverse boligprojekter for at følge med efterspørgslen efter moderne boliger. Bydelene udvides og nye kommer til, netop så de mange nye tilflyttere kan finde sig en lejebolig at bosætte sig i.

Hvis du lejer en lejebolig i Odense lige nu, vil du altså være vidne til en by i rivende udvikling, og inden for nogle få år vil du højest sandsynligt befinde dig i en storby. I byen er der alt fra fine boligkvarterer og industri til masser af grønne områder og et rigt kulturliv, som du kan gå på opdagelse i. Natklubber, spisesteder, barer, gamle huse, teatre, spillesteder, legepladser og meget mere danner rammerne for en by med masser af liv og fællesskab. Flytter du i lejlighed i historiske og skønne Odense, vil du dermed kunne få dækket ethvert behov – uanset og du er studerende eller en familie, som er klar til at slå rødder.

God infrastruktur og uddannelsesmuligheder i Odense skaber attraktive lejemål

I Odense er der rig mulighed for at komme rundt i byen og i resten af landet. På banegården, der ligger centralt, er der busforbindelser døgnet rundt i hele byen og på resten af Fyn. På samme måde går der togforbindelser til resten af landet.

Der er også stor mulighed for at studere og videreuddanne sig i byen. Der ligger utallige folkeskoler rundt omkring i byen, to gode gymnasier i hjertet af Odense samt diverse længerevarende uddannelsesinstitutioner. En af byens omdrejningspunkter er Syddansk Universitet, der ligger lidt uden for byen blandt grønne områder. Her kan du begynde på alt fra jura til journalistik og blive en del af Odense studieliv og opbygge venskaber for livet.

Rig på kultur og natur

Odense byder på mange spændende attraktioner for både børn og voksne. Oplev for eksempel atmosfæren i den gamle del af byen – det er også her, du vil finde City Museum, Carl Nielsen Museet og H.C. Andersens hus. I H.C. Andersens Hus kan du danne dig et indtryk af den berømte fatter som person, såvel som den verden kan levede i. du kan også besøge hans barndomshjem, se hans tegninger og papirklip og tage en guidet tur gennem byen.

En anden af Odenses berømtheder er komponisten Carl Nielsen der ligeledes har bidraget til byens kulturelle arv. Besøg Carl Nielsen Museet og oplev hvordan Danmarks mest berømte komponist levede og arbejdede.

Lejligheder i Odense til ethvert behov

Hvis du er studerende, er der selvfølgelig også gode muligheder for at få en mindre ungdomsbolig, der er til at betale sig fra. Er du ung og studerende, skal du altså ikke tøve med at søge lejebolig i Odense. Odense er her kendt for at være en billigere studieby at leve i, end Århus og København hvor boligpriserne ofte er tårnhøje for de fattige studerende.

Det samme gælder for dig, som ønsker at flytte til byen med en børnefamilie. For her er der også rig mulighed for at bo centralt og samtidig være tæt på parker, legepladser, gode børnehaver og skoler. Du kan sagtens finde 3- og 4-værelses lejligheder, som kan rumme en familie med behov for mere plads – og til fornuftige huslejer.

Hvis du gerne vil bo i en lejebolig i Odense, skal du blot søge, og du vil finde! Hvis du søger på lejebolig Odense eller lejlighed Odense, kan du hurtigt finde noget, og du vil med garanti finde noget, du bliver glad for. Odense er en dejlig by, der uden tvivl er for dig!


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin