Rental dwellings Slagelse - listing all available dwellings near Slagelse

Find lejebolig i Slagelse

Her kan du finde information om dine muligheder for at finde lejebolig i Slagelse.

Slagelse er en by som, ligesom den resterende del af kommunen, er beriget med lange, smukke kyststækninger. Derfor er det ikke blot permanentbosættelse som har gode muligheder i Slagelse. Der er op mod hele 4000 ferieboliger i kommunen, da byen er et populært turistmål.

Slagelse huser også studieboliger, hvoraf nogle er bygget så sent som i 2015. Det er en attraktiv by at være bosat i som studerende, da Slagelse eksempelvis huser Erhvervsakademiet. Du vil have mulighed for at bosætte dig med blot 30 minutters gang til Erhvervsakademiet, og vil samtidigt kunne bo som integreret del af byens Stadion.

Dwellings found: 105

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Slagelse?

Lige nu har vi 105 ledige lejeboliger i Slagelse på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Slagelse?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Slagelse har husleje fra 0 til 11227.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Slagelse?

I Slagelse har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Slagelse? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Slagelse, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Slagelse by ligger ud til Storebælt, og byen er således et bindepunkt for mange pendlere mellem Sjælland og Fyn. Byen har lidt over 32.000 indbyggere, og så ligger den blot 90km fra Danmarks hovedstad København.

Dansk kulturarv
I Slagelse finder man en af Danmarks ældste teglstenskirker, Sankt Mikkels Kirke, som er bygget tilbage i 1300-tallet. Kirken tårner smukt op i Slagelse midtby, der også er rig på shopping muligheder. I Slagelse ligger Vestsjællandscentret og gågaden er fyldt med alle de rigtige butikker.

Udover den smukke gamle kirke, ligger den kendte vikingeborg Trelleborg blot syv kilometer uden for Slagelse. Trelleborg er et oplagt udflugtsmål – både som familietur, eller hvis man på egen hånd har lyst til at få sig et skud med ægte dansk kultur. På Trelleborg kan man opleve udstillinger på det dertil knyttede museum samt få lov til at gå rundt på Trelleborg og opleve de engagerede medarbejde fortælle om vikingetiden.

Udflugt i omegnen
Har man mod på en køretur, så er det oplagt enten at krydse Storebæltsbroen og tage til nogle af de små fiskebyer på Fyn, såsom Kerteminde, eller køre længere øst på mod Københavns pulserende byliv. I København er der rig mulighed for at udforske forskellige kulturinstitutioner, og ofte er disse ganske gratis at komme ind på, hvis man vælger den helt rigtige dag til en udflugt.

Med en placering tæt ved Storebælt, findes der i Slagelse kommune også skønne strande, som er oplagte at besøge, når det bliver varmere i vejret. Her er det muligt både at stå og nyde roen med en fiskestang eller slikke solens varme stråler.

Tæt på uddannelse
Ved at bo i Slagelse vil du være tæt på flere forskellige uddannelsesinstitutioner. Med blot en kort togtur, kan du komme til Syddansk Universitet i Odense, og universitet har endda også selv en afdeling i Slagelse. Derudover ligger både en sygeplejerskole samt tekniske skoler og gode folkeskoler i Slagelse, sådan at hele familien kan få en god og stabil uddannelse.

Bo i Slagelse
Da Slagelse er placeret tæt ved Storebælt, er byen et oplagt sted at bo for mange studerede. Derfor findes der fede studieboliger i Slagelse, lige såvel som lejelejligheder og ungdomsboliger, der er tilgængelige for de fleste pengepunge. Hvis du er på udkig efter en større bolig, så er det også muligt at finde lækre større huse, enten til salg eller leje i Slagelse. Ønsker man ikke at bo helt inde i midtbyen af Slagelse, så kan man vælge at investere i en bolig ude langs kysten af Slagelse kommune i de mindre byer såsom Stillinge Strand eller Drøsselbjerg. Slagelse er derved den perfekte by at slå sig ned i både for studerende og for småbørnsfamilierne, som ønsker at være tæt på natur og kultur, uden at have for langt til storbyen.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin