Rental dwellings Skive - listing all available dwellings near Skive

I Skive finder du en stor variation i typen og størrelsen på lejeboligerne. Byen byder på alt fra billige 1-værelses lejligheder til store familievenlige boliger. Så der er noget for enhver boligsøgende.

Her hos os formidler vi alle ledige lejligheder i skive, og du kan læse meget mere om hver enkel bolig ved at klikke på den.

Vi giver dig også mulighed for at søge efter en specifik boligtype gennem vores filter, som kan hjælpe dig til at finde netop den type af lejlighed, som du søger i Skive.

Her hos os kan du filtrere efter både pris, størrelse og antal værelser.

Vi lægger nye boliger op hele tiden, så hvis du er på boligjagt i Skive, så følg med her hos Boligninja.

Dwellings found: 205

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Skive?

Lige nu har vi 205 ledige lejeboliger i Skive på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Skive?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Skive har husleje fra 0 til 9900.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Skive?

I Skive har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Skive? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Skive, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Lige ved den smukke Limfjord finder man byen Skive med lidt over 20.000 indbyggere. Med sin beliggenhed ved mundingen af Karup Å og den smukke Limfjord, finder du her en utroligt natursmuk by med masser af flotte naturlige seværdigheder, som skaber en særlig ro omkring byen.

Tæt på det meste
Udover at være tæt på vand og smuk natur, så ligger Skive også tæt på flere andre større byer, såsom Viborg og Holstebro. Derfor er Skive en oplagt by at bo i, hvis du ønsker at have en naturskøn by, som ligger tæt på kultur og oplevelser.

Blot 25 minutters kørsel fra Skive finder man på Nykøbing Mors Jesperhus Feriepark. Her er der rig mulighed for at tage en tur rundt i den flotte blomsterpark eller at boltre sig i det store vandland. Derudover har parken også en flot indendørs zoo samt flere scener, som opfører sjove og spændende shows for de mindste i familien.

Glæden ved at bo i Skive
Der er masser af gode boligmuligheder i Skive. Her finder du alt fra rækkehuse, der kan lejes til store flotte ejerlejligheder, som har kig udover Limfjorden. Skive har også attraktive leje lejligheder til det unge par, eller studieboliger til den studerende. Prislejet på boliger i Skive er langt fra prislejet i de store byer Aarhus og København. Her kan alle være med og finde en bolig til fornuftige penge, der opfylder ens behov.

I Skive kommune findes landets bedste skolesystem. Byen er hjemstavn for de gladeste skolebørn, viser en undersøgelse fra 2015, og samtidig er kommunen en af de kommuner, som har det højeste faglige niveau landet over.

kive er også kendt som værende Danmarks største idrætskommune. Dette afspejler sig i byen og omegnens store kærlighed for natur- og friluftsliv. Skive kommune har flest kvadratmeter fritidsfaciliteter til rådighed pr. indbygger, så hvad end du er til windsurfing, lange cykelture på naturskønne ruter, lystfiskeri, sejlads eller noget helt fjerde, så er Skive en by for dig.

En by i fremgang
Hvis du vælger at flytte til Skive, vil du finde mange gode karrieremuligheder. Skive er centrum for mange nye og innovative virksomheder, som skaber en masse spændende jobmuligheder i byen, når man er færdiguddannet.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin