Unsubscribe

Udfyld formularen herunder for at afmelde din Boligsøgerannonce på Boligninja.dk.

Når din afmelding er modtaget, vil du her på siden modtage en kvittering for din afmelding. Det er meget vigtigt, at du printer eller gemmer en kopi af kvitteringen/oplysningerne, da det er din garanti for at afmeldingen er modtaget og gældende fra det oplyste tidspunkt.

Da du ikke er logget ind, kan vi ikke knytte din afmelding til et abonnement, og det kræver derfor en manuel process at gennemføre afmeldingen. Der er derfor en risiko, at din Boligsøgerannonce når at blive fornyet, inden vi kan gennemføre afmeldingen - det gælder specielt uden for normal arbejdstid. Det er dog altid tidspunktet som oplyses i din afmeldingskvittering der er gældende, og skulle der blive trukket på dit kort efter dette tidspunkt, så tilbagefører vi automatisk beløbet i forbindelse med, at din afmelding behandles.


Email address
Name
Phone
Order number
Message

Hvis du oplever problemer med afmelding ovenfor, kan du afmelde ved at sende et brev eller en email til afmeld@boligninja.dk. Vær dog opmærksom på, at afmelding via brev eller email kan tage længere tid, hvorfor vi anbefaler at der afmeldes ovenfor, hvis muligt.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin