Rental dwellings Greve - listing all available dwellings near Greve

Man taler om Greve både i form af landsbyen, der tæller 710 indbyggere samt kommunen, der tæller næsten 50.000 indbyggere. Her på siden kan du se, hvilke muligheder der er for en lejebolig i Greve, hvad enten det er Greve landsby, Strand eller kommune i det hele taget.

Greve landsby er beliggende på Østsjælland, og er en by, der rummer enormt meget historie. Gamle gårde og kirker præger bybilledet på den mest charmerende vis. Tilstødende hertil ligger Greve Strand, som har næsten 43.000 indbyggere. Fra Greve Strand er der blot 25 kilometer til Københavns Hovedbanegård. Bydelen er derfor for dig, der ønsker at være tæt på hovedstaden, men ønsker mere bolig for pengene.

Dwellings found: 134

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Greve?

Lige nu har vi 134 ledige lejeboliger i Greve på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Greve?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Greve har husleje fra 0 til 18900.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Greve?

I Greve har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Greve? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Greve, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Greve er en lille by på Sjælland, hvor lige over 700 danskere har valgt at bosætte sig.

Byen er en del af Greve kommune, hvor der i alt bor over 49.000 mennesker.

Greve er en del af Region Sjælland, som ligger i den østlige del af Sjælland, og datere tilbage til slutningen af 1200-tallet. Kommunen er placeret mellem Roskilde, Køge og Taastrup. Det er den største kommune i Køgebugten og ligger ikke mere end 20 kilometer fra København, og er dermed en forstadskommune til hovedstaden.

En lejebolig i Greve giver gode muligheder

Der er flere muligheder i Greve for at leje en bolig eller lejlighed. Selvom byen er lille, er der flere fordele ved at bosætte sig her. På grund af sin størrelse er byen selvfølgelig mere stille, hvorfor det gør byen og kommunen eftertragtet for specielt børnefamilier. Grundet sin korte afstand til København kan man være i storbyen på kort tid, samtidig med at man bor i et meget fredeligt område.

Kommunen består hovedsageligt af villakvarterer, hvorfor der er gode muligheder for en lejebolig. En af kendetegnene for området er et godt fællesskab, så giver dig gode muligheder for at falde til. Da kommunen strækker sig langs kysten, har man også mulighed for at finde lejligheder eller boliger med en flot havudsigt. Vil man gerne en tur til storbyen, så er der også gode forbindelsesmuligheder, da S-toget går igennem Greve, hvilket gør det muligt at være i København på lidt over 20 minutter.

Hvis du lejer en bolig i Greve, har du også mulighed for at nyde godt af de mange udendørsarealer. Der er flere forskellige grønne områder i byen, som giver mulighed for mange udendørsaktiviteter. Herudover er det også nemt at komme rundt i byen, såvel som kommunen, og har man lyst til at bevæge sig udenfor området, ligger der også en togstation.

God mulighed for uddannelse og fritidsaktiviteter med en lejlighed i Greve

Da Greve som sagt er et meget familievenligt område, findes der også mange dagtilbud og fritidsinstitutioner der retter sig specielt mod børnefamilier. Byen har flere forskellige institutioner, som for eksempel en svømmehal, flere forskellige skoler, og så er der også flere muligheder for sportsaktiviteter.

Oplevelser og attraktioner i Greve

Selvom Greve er relativt lille, har du med lejebolig mange gode muligheder, for forskellige oplevelser inden for natur og kultur. Der er flere strande i området, så du har hurtig adgang til en tur i vandet eller langs de smukke klitter, hvorfor Greve også er populært hos mange lystbådssejlere. Derudover har du også mulighed for at nyde fine skovområder.

Portalen, Greve Teater og Musikhus, er placeret i byen, hvor du har mange muligheder for både at se musikalske koncerter, teaterforestillinger og meget andet, som for eksempel stand-up.

I byen finder man også Greve Museum, som har både faste og skiftende udstillinger. Du kan blandt andet. komme ind og lære om landbosamfundet. De skiftende udstillinger varierer meget i genre, så du har mulighed for flere oplevelser, blandt andet indenfor kunst, tekstil og historie.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin