Rental dwellings Hillerød - listing all available dwellings near Hillerød

Ønsker du at finde en lejebolig i en hyggelig by, der ligger på det centrale Nordsjælland? Så kan du med fordel søge efter lejebolig i Hillerød. Her på siden kan du læse mere om mulighederne for boliger i Hillerød.

Hillerød er byen, der rummer det hele. Her findes både et rigt kulturliv i form af både sport, musik, kunst og meget andet. Samtidig er byen hjemsted for det seværdige Frederiksborg Slot, som hvert år tiltrækker turister til byen.

Byen rummer desuden gode uddannelsesmuligheder, hvorfor Hillerød udgør en attraktiv adresse for børnefamilien. Her er både folkeskoler, gymnasier og HF samt flere forskellige erhvervsuddannelser. Desuden tager det blot en lille time at komme til den danske hovedstad fra Frederiksborghallen i Hillerød.

Dwellings found: 51

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Hillerød?

Lige nu har vi 51 ledige lejeboliger i Hillerød på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Hillerød?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Hillerød har husleje fra 0 til 22000.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Hillerød?

I Hillerød har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Hillerød? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Hillerød, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Om Hillerød

Hillerød er, med sine små 33.000 indbyggere, den tredje største by i Region Hovedstaden efter København og Helsingør. Med kun små 40 minutters kørsel til København er det et oplagt sted at bosætte sig, hvis man gerne vil lidt uden for det pulserende storbyliv, men stadig være tæt på Danmarks største by. Der er desuden generelt gode bus- og togforbindelser til det meste af Nordsjælland.

Hillerød blev grundlagt i middelalderen og har siden 1800 tallet haft et støt stigende indbyggertal. I det 20. Århundrede spillede Hillerød en central rolle som handelsby i Nordsjælland, og dette har hængt ved. Foruden to gågader og flere torve blev der i 1992 opført et stort butikscenter, Slotsarkaden, hvilket huser mange butikker, et lavprisvarehus, parkeringshuse, kontorlokaler, boliger og et musik- og kulturhus.

Udover at være kendt som en handelsby, er Hillerød også en by med et rigt kulturliv. Det kulturhistoriske museum, Folkemuseet, har fire separate afdelinger, som alle er værd at besøge. På kunst og musiksiden findes de ny opførte faciliteter bag Hillerød Bibliotek, hvor især amatørkunstnere optræder og udstiller. Indimellem gæstes byen også af store nationale og international kunstnere, som ofte optræder i enten Støberihallen eller Frederiksborgcentret.

Byen huser desuden mange sportsklubber, herunder, foruden håndbold, fodbold og badminton, både tennis, bordtennis, amerikansk fodbold, basketball, svømning, løb, triatlon og petanque. I byens vestlige del ligger Hillerød Stadion, som har plads til 10.000 stående tilskuere, og som bruges til både fodbold og atletik.

Find en lejebolig i Hillerød – en by i vækst

Hvis man søger en bolig i en by, som har lidt af det hele, men som ikke er overvældende stor, så er Hillerød et oplagt valg. Byen er omgivet af dejlig natur, og midt i byens centrum ligger Frederiksborg Slot og Slotshaven – lige op ad Skansebakken, som er Hillerøds højeste punkt, og hvorfra man har en fantastisk udsigt ud over det nordsjællandske.

Boligmarkedet i Hillerød er i massiv vækst – der skyder nye boliger op overalt i byen, hvilket giver mange muligheder, hvis man er på udkig efter en lejlighed eller lejebolig. Man kan eksempelvis finde sin næste bolig i det nye Sophienborgkvarteret eller Ullerødbyen, der begge ligger i den vestlige del af byen. Disse områder er oplagte til børnefamilier, da der både ligger skole og fritidsordning. Er man studerende, vil det formentlig være mere attraktivt med en lejlighed i Hillerød centrum, så man er der, hvor det sker.

Der er masser af uddannelsesmuligheder i byen, herunder både Frederiksborg Gymnasium og HF, Erhvervsakademiet Nordsjælland, Professionshøjskolen Metropol samt HF og VUC, for blot at nævne nogle få. Derudover er der et væld af kommunale skoler og et par privatskoler.

Oplev følelsen af et lille lokalsamfund med lejlighed i Hillerød

Hvis man er mere til et mindre landsbysamfund, kan man kigge nærmere på en af de små forstæder til Hillerød. En lejebolig i eksempelvis Nødebo eller Skævringe kunne være oplagt, hvis man gerne vil have både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder inden for kort radius. Andre forstadsbyer som Gadevang, Store Lyngby og Meløse er også gode muligheder, men har dog ikke egen skole.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin