Rental dwellings Hørsholm - listing all available dwellings near Hørsholm

Dwellings found: 105

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Hørsholm?

Lige nu har vi 105 ledige lejeboliger i Hørsholm på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Hørsholm?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Hørsholm har husleje fra 0 til 24300.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Hørsholm?

I Hørsholm har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Hørsholm? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Hørsholm, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Det smukke nordsjællandske byområde Hørsholm ligger 25 kilometer nord for København. Med sine små 50.000 indbyggere er byen, i forhold til danske standarder, en kulturel metropol, der kan byde på alt, hvad man forbinder med en hyggelig, grøn forstad. Ønsker man at leje et hus eller eb lejlighed, finde studie- og ungdomsbolig eller blot leje et værelse i naturlige, rolige omgivelser tæt ved vandet, så er Hørsholm det ideelle sted for dig.

Gådegademiljøet og de mange shopping- og restaurantmuligheder
I Hørsholm ligger en hyggelig, brostensbelagt gågade, der fungerer som en naturlig forlængelse af Hørsholm centrum og her er gode shopping muligheder. Det man ikke finder på gågaden finder man i storcenteret. Området har tilhørende parkeringsmuligheder, der gør det nemt for dig at komme der til og fra. København fik officielt set sin gågade i 1964, men blot fem år senere i 1969 fik Hørsholm sin egen charmerende gågade, og populariteten har holdt stedet i live gennem renoveringer og udvikling til den dag i dag.

De grønne områder, havet og muligheden for golf
Hørsholm har som forstad til København mange flere grønne områder at byde på end hovedstaden. Hørsholm slotshave, der indrammer Hørsholm kirke, var oprindeligt udset til at lægge have til det nu nedlagte Hirscholm slot, men dette slot kan du høre historien om på vandreturen gennem parken. Turen er egnet for både gangbesværede og kørestolsbrugere. Hørsholm byder desuden også på Rungstedlund Have og fuglereservat, der lader folk komme helt tæt på de godt og vel 40 forskellige fuglearter, som ruger i den yndige, idylliske lund.

Området byder desuden også på et dejligt strandmiljø og på vejen dertil kan man opleve de våde enge øst for Mortenstrupsgård, de kongelige søer, Elleskoven og meget mere. Vejene gør sig også som indbydende cykelruter, der er en del af projekt Hørsholm Cykelby, som har til formål at få flere op på cyklen. Er du ikke til cykling, findes der i området også hele tre forskellige golfklubber, der glædeligt tager imod nye medlemmer.

Lej bolig i Hørsholm
Hørsholm er altså det perfekte sted at give de helt små en god start på livet i rolige omgivelser. Leder du efter lejebolig, ledige lejligheder eller rækkehus til leje tæt ved, men alligevel lidt uden for København er denne smukke forstad et godt sted at starte. Netop fordi byen ligger lidt uden for København er priserne generelt også billigere. Der er gode transportmuligheder til og fra København, så du ikke behøver bruger bilen til og fra København. Ønsker du altså at komme lidt væk fra storbyens larm, jag og dyre lejepriser, er Hørsholm et ideelt sted at bo.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin