Rental dwellings Holstebro - listing all available dwellings near Holstebro

Her hos Boligninja vil du kunne finde mange forskellige lejemuligheder i Holstebro. Listen af nye lejligheder opdateres løbende, og udbuddet af forskellige lejligheder er stort.

Holstebro er en by der har meget at byde på, med flere gode uddannelsesmuligheder, et livligt erhvervsliv, gode oplevelses- og sportsmuligheder. Derudover er der i Holstebro flere kulturelle tiltag, som du vil kunne nyde godt af, samt en varieret og smuk natur.

Der er i Holstebro mulighed for at leje flere forskellige typer af lejligheder, hvad enten du er på udkig efter den helt rigtige lejlighed til en familie, er enlig, eller er studerende. Med en lejlighed i Holstebro vil du også komme til at bo i en livlig by, med et stort antal af butikker og restauranter.

Dwellings found: 115

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Holstebro?

Lige nu har vi 115 ledige lejeboliger i Holstebro på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Holstebro?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Holstebro har husleje fra 0 til 12750.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Holstebro?

I Holstebro har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Holstebro? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Holstebro, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Om Holstebro

Holstebro er de seneste år blevet en stor handelsby i det centrale Danmark, hvilket også er understreget af, at byen har Danmarks ældste permanente gågade, hvor der ligger butikker og caféer gade op og gade ned.

Beliggende i Holstebro by er også Regionshospitalet Holstebro, som sikrer at alle indbyggere er sunde og raske, og har mulighed for hurtig behandling. Endvidere er der i Holstebro også placeret en kaserne med Jydske Dragonregiment, hvor værnepligtige dagligt tjener landet, og folk arbejder på at vi kan føle os sikre. Hele regionens politi, Midt- og Vestjyllands Politi har også hovedkvarter i Holstebro.

Ud over mange danske statsinstitutioner findes også en lang række kulturelle institutioner i byen. Herunder Odin Teatret, og Slagteriet i Holstebro, som er et nyt kultur- og aktivitetsområde for alle. Her bliver lavet koncerter, opsat street markeder, og forskellige andre kulturelle tiltag.

Holstebro - en studieby med gode muligheder for billige lejligheder

Mange studerende vælger i disse dage at bosætte sig i Holstebro, hvilket især er årsag til at byen får mere og mere liv. VIA University Campus er et af knudepunkterne for dette studieliv, hvor folk vælger at læse forskellige studieretninger som sygeplejerske, pædagog eller bioanalytiker. Du tænker måske typisk på de største danske byer, når man skal vælge studie, men Holstebro har faktisk en masse at byde på, når det kommer til at studere der.

Foruden det nye Slagteriet i Holstebro, som byder på en masse kulturelle tiltag, så findes der mange andre hyggelige ting, som du kan foretage dig som studerende i byen. En god idé som ny i byen er at melde sig ind i en sportsklub, hvor man kan møde nye mennesker. Særligt byens golfklub, GOLFCLUB Storådalen, er blevet populær, hvor deres bane er blevet anerkendt som en af verdens 1000 bedste golfbaner. Hvis man er til amerikansk fodbold, har byen også et super stærkt hold i AFC Holstebro Dragons, så der er rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber, ligegyldigt hvilken sport du er til.

Og desuden er det langt nemmere at finde en passende (og billig) studiebolig.

Find en lejebolig i Holstebro

I København og Aarhus kan du sagtens risikere at skulle vente på en venteliste i adskillige år, før du får tilbudt en billig bolig. I Holstebro er sagen en helt anden.

Holstebro er stadig i ”opstartsfasen”, når det kommer til nye danske storbyer. Med de mange aktiviteter som byen byder på, de smukke omgivelser ved Storåen og uddannelsesmulighederne, er der flere og flere der vælger at bosætte sig i en mindre by. Derfor er det stadig muligt at finde en billig lejebolig, hvilket især er en fordel, hvis man er studerende på SU.

I Holstebro er det muligt at bo helt centralt i byen for det samme beløb du ville skulle give for at bo i en forstad til en af de større danske byer, og du vil ikke finde samme naturskønne omgivelser som i Holstebro.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin