Rental dwellings Hvidovre - listing all available dwellings near Hvidovre

Dwellings found: 9

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Hvidovre?

Lige nu har vi 9 ledige lejeboliger i Hvidovre på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Hvidovre?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Hvidovre har husleje fra 0 til 13950.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Hvidovre?

I Hvidovre har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Hvidovre? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Hvidovre, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Hvidovre ligger kun 8 kilometer fra Københavns centrum og der er gode transportmuligheder til og fra Hvidovre og København. Selve Hvidovre kommune ligger øst for Brøndby, vest for Valby og syd for Rødovre, og har 50.000 indbyggere.

Det rige kulturliv - bibliotek, teater og museer
Hvidovre kommune har to folkebiblioteker, hvor du både online og i fysisk form kan leje bøger gennem dit sygesikringsbevis. Området byder desuden på både Forstadsmuseet og Cirkusmuseet, hvor du på førstnævnte kan høre om Hvidovre og Brøndbys historie og kulturarv. Museet har især fokus på byplanlægning, borgernes færden og vandreudstillinger – disse historier bliver fortalt gennem skulpturer, skilte og fliser for at give en nærværende oplevelse.

Cirkusmuseet er derimod Danmarks skøreste og sjoveste museum, hvor du via Nordeuropas største samling af kostumer, plakater, billeder, filmklip og personlige notesbøger har rig mulighed for at opleve, hvad cirkushistorien har at fortælle. Er du mere til grin og gråd, er der også stærke teatermuligheder i Hvidovre. I samarbejde med den lokale dramaskole tilbyder Teater Vestvolden masser af forestillinger udført af professionelle skuespillere og instruktører. Den lokale teaterforening arrangerer desuden også forestillinger og musicals, skulle du blive inspireret til selv at tage del i det.

Sport og motion i Hvidovre
Der er gode muligheder inden for sporten i Hvidovre også. HIF, Rosenhøj Boldklub og Avedøre IF er de lokale fodboldklubber. Rosenhøj Boldklub har blandt andet opfostret landsholdsanfører Daniel Agger, mens HIF tidligere har været i Superligaen. Hvidovre har også et ishockeyhold i landets bedste række. Der er også mulighed for at dyrke andre sportsgrene, såsom curling, volleyball og sejlsport. Hvidovres centrale beliggenhed betyder, at der heller ikke er langt til Brøndbys baner og haller samt Københavns utallige muligheder inden for sportens verden. Området byder desuden på smukke løberuter ved blandt andet Kystagerparken, Rebæk Sø og Vestvolden samt Vestegnsruten, der har en officiel maratondistance på 42,195 km.

Bo i Hvidovre
Hvidovre ligger centralt i forhold til alt i og omkring København. Derudover er det langt nemmere at finde et sted at bo i Hvidovre, sammenlignet med i København. I Hvidovre ledige boliger til både unge og gamle og dem der imellem. Der findes både værelser, studieboliger, større og mindre lejligheder, rækkehuse og huse til leje. Der er gode indkøbsmuligheder, et rigt kulturliv samt gode muligheder inden for sporten i om i nærheden af Hvidovre.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin