Rental dwellings Køge - listing all available dwellings near Køge

Er du på udkig efter en lejebolig i Køge, så er du kommet til det rette sted. Hos Boligninja har vi et bredt udvalg af lejeboliger i Køge. Hos os kan du hele tiden holde dig opdateret på de nyeste lejeboliger og slå til, når den rigtige bolig byder sig.

Køge er i den grad en by i udvikling og er som følge blevet et mere og mere populært valg for boligsøgende. Faktisk ligger Køge i toppen af byer i Danmark, som har oplevet størst befolkningstilvækst. Og det er der en grund til med et voksende byliv, gode skoler, flot natur og god infrastruktur. Hvis du vælger at finde en lejebolig i Køge, får du det bedste af alting.

Dwellings found: 35

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Køge?

Lige nu har vi 35 ledige lejeboliger i Køge på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Køge?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Køge har husleje fra 0 til 18147.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Køge?

I Køge har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Køge? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Køge, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Byen, der tidligere gik under navnet Kjøge, ligger i det østlige Sjælland. Denne placering har givet navn til Køge bugt, der nærmest er blevet et synonym med Østsjælland. Byen har lidt over 35.000 indbyggere, mens der i hele Køge kommune bor omkring 60.000. Byen er med sine blot 40 kilometer syd for København en integreret del af områderne omkring København, både hvad angår erhverv og kulturelle oplevelser.

Et infrastrukturelt bindepunkt
Den tætte forbindelse til København er noget af det, der gør Køge attraktiv at bo i. Folk med job i København, der ikke kan eller har lyst til at bo i hovedstadsområdet, pendler dagligt fra Køge via motorvejen eller tog og s-tog. I Køge er der også gode uddannelses- og jobmuligheder, hvor fokus gennem årene har været på industri.

Bugten, den smukke natur og Køges seværdigheder
Bugten - den storslåede halvcirkel og den smukke natur omkring er en seværdighed i sig selv. Skovboegnen har et idyllisk, dansk landskab med marker, landsbyer, skove og kongelige herregårde, som man husker dem bedst fra 1950’erne og de klassiske Dirch Passer film. De smukke strande både nord og syd for Køge havn omslutter også på æstetisk vis det tidligere handelspunkt. Køge har desuden også Danmarks ældste rådhus, der blev oprettet helt tilbage i 1552 samt det ældste bindingsværkhus helt tilbage fra 1527, men det er ikke kun fortidens handelskoryfæer, der trækker folk til Køge. Både byen og kommunen har et rigt kultur- og fritidsliv, der gør området egnet til personer i alle aldre. Der er masser af sport- og idrætsmuligheder samt smukke løberuter i det grønne.

Boligudlejning
I Køge kan du både finde lejligheder, rækkehuse, huse eller blot en studiebolig til et værelse til leje. Prisen er i den billige ende som en forstad til København, men det stopper ikke den rivende udvikling, som kommunen gennemgår. Man er ikke længere blot en industriby uden fremtidsudsigter – tværtimod er man på vej til at blive sin egen storby med sin egen identitet, der forhåbentlig kan lokke beboere til.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin