Rental dwellings Middelfart - listing all available dwellings near Middelfart

Dwellings found: 26

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Middelfart?

Lige nu har vi 26 ledige lejeboliger i Middelfart på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Middelfart?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Middelfart har husleje fra 0 til 22800.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Middelfart?

I Middelfart har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Middelfart? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Middelfart, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Den fynske by, der ligger ved Lillebæltsbroen, er en del af Middelfart kommune og består af ca. 15.000 indbyggere. Byen blev grundlagt helt tilbage i 1200-tallet og har fungeret som en vigtig færgeby i dansk historie. Tidligere hed byen Melfar, der betyder ”farvandet man rejser mellem”, hvilket netop henviser til byens funktion som bindepunkt mellem Jylland og Fyn.

En stor fokus på klimaet
Sammen med Middelfart kommune er byen en del af et omfattende projekt med fokus på et bedre miljø. Som den første af de såkaldte klimakommuner har kommunen store ambitioner på området og på at skabe sig en identitet som en grøn-vækst-kommune, hvor alle virksomheder, der benytter sig af grøn energi og teknologi bliver støttet. Ved at indgå i klimakommune-projektet har de blandt andet forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen i kommunen.

En by med både natur og kultur
Er du til skøn og fredfyldt natur kan Middelfart meget vel være byen for dig. I området finder du naturparken Hindsgavl Dyrehave, der rummer alt hvad naturelskeren sætter pris på. Om du er til åbne sletter, skove, kupereret terræn eller om du er til fritidsaktiviteter og motion, er haven et rigtigt skønt tilbud til områdets borgere. Generelt set er området perfekt for de, der ønsker fredfyldte og skønne naturlige omgivelse. Et andet yderst attraktivt sted i Middelfart er Kulturøen. Kulturøen er et kulturcenter med turistbureau, restaurant, biograf og et bibliotek. Centret er beliggende i de skønneste omgivelser med egen lystbådshavn, hvilket gør stedet ganske unikt. Desuden er byen rig på foreningsliv, hvor der er en lang række af aktiviteter, du eller dine børn kan deltage i.

Central placering
Der er mange grunde til at Middelfart er attraktiv, og en af de største er byens placering. Som bosat i Middelfart bliver du en del af det såkaldte Trekantsområde, der består af byer som Fredericia, Vejle og Kolding, der alle er byer med et stort potentiale i. Sagt med andre ord, er der masser af arbejdspladser inden for cirka en times kørsel. Fra Middelfart er du lynhurtigt på motorvejen, om du skal på Odense eller Jylland, og byen har desuden en god placering i det danske tognetværk, hvilket betyder, at du har let adgang til resten af landet. Dette betyder også, at du som studerende i eksempelvis Odense blot har 20 minutter i tog hjem til Middelfart.

Find en lejebolig i skønne Middelfart
På vores boligportal finder du er lang række af forskellige lejeboliger i Middelfartsområdet, om du interesseret i en lejlighed, leje et hus eller et rækkehus eller blot et værelse. Middelfart er skøn by for de fleste familier, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette bolig, som I vil blive glad for.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin