Rental dwellings Nakskov - listing all available dwellings near Nakskov

Dwellings found: 5

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Nakskov?

Lige nu har vi 5 ledige lejeboliger i Nakskov på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Nakskov?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Nakskov har husleje fra 0 til 6500.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Nakskov?

I Nakskov har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Nakskov? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Nakskov, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Nakskov finder du på Lolland, hvor den, med sine 12.500 indbyggere, er den største by. Byen er rig på industri, og blandt andet havregryns giganten OTA har hjemme i Nakskov.

Skøn placering
Byen er placeret i skønne omgivelser forenden af Nakskov fjord, hvilket betyder at byen indbyder til sejlture og hyggelige gåture på havnen. Desuden er Nakskov handelscentrum for byerne i oplandet, der eksempelvis tæller Søllested, Maribo og Rødbyhavn. Fra Nakskov har du cirka 160 kilometer til Hovedstaden. Bosætter du dig i Nakskov, bliver du en del af det skønne Vestlolland, der ud over den fantastiske Nakskov fjord rummer smukke strande, skove, og masser af andre naturskønne oplevelse, som du kan nyde. Området indbyder både til golf, gåture og fiskeri.

Byliv i topklasee
Bevæger du dig ned i gennem Nakskov, vil du finde en af landets ældste gågader. Gågaden indeholder en række af spændende specialbutikker og et rigt handelsliv. En af byens andre store turistattraktioner er postbåden Vesta, som du kan tage med på tur i Nakskov fjord. Det er en oplevelse, som du ikke kan være foruden

En by rig på uddannelse for børn og unge
Med dens mange aktiviteter og rige foreningsliv, er Nakskov er ideel by for både familier med børn og for unge. Desuden er uddannelsesfaciliteterne i top med flere folkeskoler, herunder både private og offentlige skoler, mens de unge eksempelvis kan vælge mellem den traditionelle STX eller HF på Nakskov Gymnasium,. Der udover har de unge også mulighed for at vælge teknisk gymnasium HTX og handelsgymnasium HHX, der udbydes af Teknisk Gymnasium Lolland-Falsters afdeling i byen. Sidst men ikke mindst er der også flere erhvervsuddannelser.

Arbejde i Nakskov
I byen finder flere både små og mellemstore virksomheder og giganten Vestas, der i 2015 valgte at genåbne sin fabrik, hvilket medførte ca. 100 nye arbejdspladser til byen. Derudover er det værd at nævne, at Lollands Bank har sit hovedsæde i byen, og at Nakskov Sukkerfabrik er en af de største i Danmark med en produktion på ca. 475.000 tons sukker om året. Samtidig er OTA som tidligere nævnt også placeret i byen.

En by for dig og din familie
Nakskov er perfekt for dig, der ønsker at bo i smukke og fredfyldte omgivelser samtidigt med at bo i en by med et rigt erhvervsliv og muligheder for børn og unge. Hos Boligninja har vi på vores boligportal samlet et udvalg af ledige lejeboliger i byen, og der er noget for ethvert behov. Der er både ledige lejligheder, huse og rækkehuse til leje, og er du interesseret i at leje et værelse, giver vi dig også overblikket over mulighederne for netop det.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin