Rental dwellings Nykøbing Falster - listing all available dwellings near Nykøbing Falster

Dwellings found: 23


Nykøbing Falster er den største by på Falster med lidt over 16.000 indbyggere. Nykøbing Falster er en havneby ud til Guldborgsund midt på Falsters vestlige kystlinje.  Nykøbing Falster hører til Guldborgsund Kommune, som er en del af Region Sjælland.

Nykøbing Falster huser i dag bl.a. en sukkerfabrik, uddannelsesinstitutioner og fiskeri. Byen har også gode forbindelser for offentlig transport på Lolland-Falster med tog- og busforbindelse til København.

Lolland-Falster har et lavt gennemsnitligt niveau for husleje og huspriser i forhold til resten af landet. Nykøbing Falster var således i 2012 den fjerdebilligste by i landet pr. kvadratmeter. Dermed er der gode muligheder for at finde en lejebolig.

De fleste lejelejligheder ligger i bymidten, og huslejen ligger typisk i omegnen af 3.000 kr. eller mere for en 2 værelses lejlighed. Du kan også finde huse og rækkehuse til leje i Nykøbing Falster. Men du kan også finde en lejebolig i udkanten af byen.

Her på Boligninja.dk har du optimale muligheder for at finde ledige lejeboliger i eller omkring Nykøbing-Falster, uanset om du leder efter en lejelejlighed eller et hus til leje.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin