Rental dwellings Rødovre - listing all available dwellings near Rødovre

Dwellings found: 41

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Rødovre?

Lige nu har vi 41 ledige lejeboliger i Rødovre på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Rødovre?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Rødovre har husleje fra 0 til 16800.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Rødovre?

I Rødovre har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Rødovre? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Rødovre, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Bydelen i Storkøbenhavn har cirka 37.500 indbyggere og er en del af Rødovre kommune. Byen ligger omkring 10 kilometer fra Rådhuspladsen, så med en bolig i Rødovre er du sikret en central placering.

Hjemsted for Danmarks første indendørs indkøbscenter
Da Rødovre Centrum åbnede den 1. April tilbage i 1966, blev det dermed til Danmarks første indendørs indkøbscenter. Centret ligger ved Rødovre Rådhus, og indeholder et væld af shoppemuligheder og aktiviteter for hele familien. Mens shopperen kan boltre sig butikker som Pandora, Vero Moda og Pieces, er der også mange forskellige fødevarebutikker, hvor du kan finde fødevare af høj kvalitet. Vil du hellere spise ude giver centret med sine mange restauranter dig også masser af muligheder for det. Din eneste udfordring bliver, hvilket sted du skal vælge. Udover centret er der også masser af butikker langs byens større veje.

Sport og kultur
Rødovre er hjemsted for ishockey-mandskabet Rødovre Mighty Bulls, hvis kampe du kan følge i Rødovre Skøjtehal. Et andet populært sted i byen er Viften, der fungerer som en kulturhus. Fra sin placering ved Rødovre Rådhusplads inviterer Viften til en lang række af aktiviteter som koncerter, teater, stand-up og ikke mindst filmhygge i biografen. Du har mulighed for at orientere dig om, hvad der sker i Viften på stedets hjemmeside viften.dk. Derudover er der i Rødovre mulighed for at tage i svømmehal, spille tennis, fodbold og skøjte.

Uddannelse og job
Med sin centrale placering er Rødovre hjemsted for mange med job og uddannelse placeret andre steder i Storkøbenhavn. På cykel eller med offentlig transport kan du hurtigt bevæge dig rundt i hovedstaden. I Rødovre er der 6 kommunalskoler at vælge mellem, mens der også er et yderst attraktivt tilbud til de sportsinteresserede unge. På Valhøj skole er der nemlig tilbud om idrætsklasser fra 7. til 9. klassetrin, hvor du kan vælge linjer som: <ul><li>Fodbold</li><li>Ishockey</li><li>Kunstskøjteløb</li><li>Håndbold</li><li>Taekwondo</li><li>Fysisk træning</li></ul>Disse linjer er attraktive for en lang række af unge, der elsker sport.

Find de lejebolig hos os
Vil du gerne bo i Rødovre, så kan du finde en bolig i Rødovre hos os. På vores boligportal finder du et overblik over ledige lejeboliger i byen, og vi opdatere naturligvis løbende, så du altid finder de dugfriske lejeboligmuligheder hos os. På boligportalen finder du ledige lejligheder, huse og rækkehuse til leje samt ungdoms- og studieboliger og værelser til leje.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin