Rental dwellings Skanderborg - listing all available dwellings near Skanderborg

På Boligninja kan du lynhurtigt danne dig et overblik over de muligheder for lejeboliger, som Skanderborg rummer. Skanderborg er mest af alt kendt for den årlige musikfestival, der bliver betegnet som Danmarks smukkeste festival. Og byen har da også en helt fantastisk natur med en fortryllende bøgeskov og en skøn sø. En lejebolig i Skanderborg er derfor oplagt for børnefamilien, der nyder at udforske naturen og få skidt under neglene.

Med en lejebolig i Skanderborg er du tæt på det hele. 10 minutter med toget, og du befinder dig på Aarhus Hovedbanegård. 25 minutter i toget, og du befinder dig midt i Silkeborg, mens det kun tager en lille time at komme til Horsens med toget.

Dwellings found: 13

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Skanderborg?

Lige nu har vi 13 ledige lejeboliger i Skanderborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Skanderborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Skanderborg har husleje fra 0 til 12834.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Skanderborg?

I Skanderborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Skanderborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Skanderborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Lej en lejebolig i Skanderborg tæt ved Jyllands hovedstad

Vil du bosætte dig i en by som ligger tæt på en af Danmarks største byer, uden at bo midt i storbyen? Så kan du med fordel flytte til Skanderborg. Skanderborg er en smuk by med placering bare 25 km væk fra centrum af Jyllands største by Århus. Af de næsten 19.000 indbyggere i byen, har mange ikke overraskende arbejdsplads i Århus.

Af samme årsag er det da også ca. 50 % af alle tilflyttere til Skanderborg som er flyttet fra Århus. På samme vis er det ligeledes ca. halvdelen af alle som flytter fra byen der vælger at bosætte sig i Århus. Det skyldes ikke bare, Skanderborgs belejlige placering på landkortet, men også de gode muligheder som findes i byen, blandt andet på grund af sin nærhed til Århus.

Nyd gode job- og uddannelsesmuligheder med en lejlighed i Skanderborg

Vælger du at flytte til Skanderborg, flytter du til en by med lav ledighed, når det kommer til arbejdsliv. Det skyldes i høj grad, at byen ligger så tæt ved landets næststørste by, og at der derfor er rig mulighed for at finde job, fx i Århus. De mange arbejdspladser som findes i Århus, er med til at gøre Skanderborg til en populær by for tilflyttere. Og det er ikke bare nærheden til arbejdspladser der gør Skanderborg til at godt sted at bosætte sig. For der findes ligeledes en masse gode uddannelsesmuligheder i Skanderborg hvilket dermed også gør byen attraktiv for studerende.

På samme måde som Århus hjælper med at holde Skanderborgs indbyggere i beskæftigelse, er byen også et populært mål for uddannelse. Der er en bred vifte med uddannelsesinstitutioner i Århus, som gør byen populær for studerende. Århus Universitet er blot en af mange muligheder som findes i Århus, og man kan med fordel tage en uddannelse i Århus, selv hvis man er bosat i en lejebolig i Skanderborg. Skanderborg er nemlig et godt sted at bo, selv hvis man er afhængig af offentlig transport.

Infrastruktur omkring Skanderborg

Infrastrukturen omkring Skanderborg er godt konstrueret, og der er mange muligheder for at bevæge sig omkring, hvis man har hjemstavn i Skanderborg. Byen er nemlig et knudepunkt for togforbindelser som går imellem nord og syd, men også for de forbindelser som bevæger sig mellem øst og vest. Det sætter Skanderborg i en særskilt god situation i forhold til transport. Og det er naturligvis let at komme både til og fra Århus med både privat og offentlig transport, da mange fra Skanderborg har behov for denne transport på en daglig basis.

Gode muligheder for indkøb

I Skanderborg finder du alt, hvad du behøver. Igennem byens hovedgade finder du mange forskellige butikker – alt fra H&M og Imerco til de små hyggelige specialbutikker, som trives i den hyggelige by. Udover diverse forskellige detailhandler, så er byen også fyldt med hyggelige caféer og restauranter, hvor der kan nydes lækker mad til fornuftige priser. Efter en middag eller frokost i byen, så er det oplagt at gå en tur rundt i området og se alt, hvad Skanderborg har at byde på.

Nyd begivenheder og seværdigheder med en lejebolig i Skanderborg

Skanderborg er måske mest kendt for den årlige festival som finder sted i byen 2. weekend i august. Skanderborg Festivalen, eller Smukfest som den også kaldes, afholdes i Skanderborg Dyrehave ved bøgeskoven nær byens sø. Det er en festival som tiltrækker ca. 40.000 gæster hver sommer, og som dermed også for alvor har sat Skanderborg på landkortet. Udover den fede festival, så har Skanderborg også et flot nybygget kulturhus. I kulturhuset finder man både bibliotek, café og biograf samt mulighed for at holde konferencer i smukke, nybyggede lokaler, som ligger med udsigt over den store Skanderborg Sø. Søen er også et oplagt sted at dyrke forskellige typer af vandsport, da den med sit store areal giver stor mulighed for både kajakroning og jetski.

Blandt de mere permanente seværdigheder i Skanderborgs nærhed findes blandt andet Ejer Bavnehøj. Den ligger sydvest for Skanderborg, og er et monument til minde om genforeningen mellem Danmark og Sønderjylland efter 1 Verdenskrig. Fra bakketoppen kan man se helt til Lillebæltsbroen og Samsø i klart vejr.

Bo i Skanderborg

I Skanderborg vil du kunne finde ledige lejligheder og lejeboliger til en forholdsvis overkommelig pris – særligt hvis du sammenligner med lejeboliger i Aarhus. Skanderborg er den perfekte by for småbørnsfamilier, som ikke ønsker at bo inde i storbyen, men som alligevel gerne vil have det liv, som følger med i det at bo i en by. Skanderborg er også en oplagt by at søge studiebolig i, da du med en kort togtur eller en tur i bussen kan blive fragtet direkte til diverse uddannelsesinstitutioner i Aarhus og omegn. Udover lejligheder og lejeboliger findes der også rækkehuse til leje og ejerlejligheder i byen. Ved at flytte til skønne Skanderborg eller omegn får du altså alt det, som man måtte drømme om – gode indkøbsmuligheder, rigt kulturliv, skøn natur og nem adgang til storbyen.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin