Rental dwellings Sønderborg - listing all available dwellings near Sønderborg

Dwellings found: 30


Sønderborg er Sønderjyllands største by med sine små 30.000 indbyggere. Byen er vokset op omkring det flotte Sønderborg Slot. Området omkring byen huser i dag mange virksomheder indenfor industri og teknologi.

Der er gode uddannelsesmuligheder i Sønderborg hos Syddansk Universitet og Sønderborg Idrætshøjskole. Sønderborg er en del af Sønderborg Kommune, som også omfatter bl.a. byerne Nordborg, Augustenborg og Gråsten.

Det er nemt at pendle fra og til Sønderborg på Sønderjyske Motorvej E45, som forbinder hele området med de omkringliggende større byer.

Mange private og boligforeninger har ledige lejeboliger i Sønderbog. De fleste lejelejligheder ligger i Sønderborg centrum. Huslejen i byen er til at betale, og en 3 værelses lejlighed i bymidten kan ofte findes til mellem 4.000 til 5.000 kr.

Du finder også jævnligt både huse og rækkehuse til leje i Sønderborg, men det er vigtigt at være hurtig, da der er rift om de gode lejemål for familiehuse. De fleste huse til leje ligger i udkanten af byen eller parcelhuskvarterer. Men du kan også finde en lejebolig tættere på bymidten.

Her på Boligninja.dk har du altid fine muligheder for at finde ledige lejeboliger i eller omkring Sønderborg uanset om du søger udlejning af huse, en lejelejlighed eller et hyggeligt rækkehus.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin