Rental dwellings Sorø - listing all available dwellings near Sorø

Er du tiltrukket af mulighederne for vandring, cykling eller en fantastisk bådrundfart på Sorø sø om sommeren, eller har du bare forelsket dig i den skønne, historiske by? Så er der heldigvis rig mulighed for at finde en lejebolig, der passer præcis til dine eller jeres behov.

Om du søger at leje en villa, et rækkehus eller en lejlighed byder Sorø på det hele. Både skønne lejligheder i midtbyen med gåafstand til det hele, skønne rækkehuse i børnevenlige områder og lækre, renoverede villaer i udkanten af det hele med udsigt og adgang til fantastisk natur og kultur.

Her har vi samlet de allerbedste lejeboliger i Sorø til dig, der drømmer om at opleve Sjælland på en ny måde.

Dwellings found: 11

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Sorø?

Lige nu har vi 11 ledige lejeboliger i Sorø på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Sorø?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Sorø har husleje fra 0 til 13850.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Sorø?

I Sorø har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Sorø? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Sorø, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

På Midtsjælland finder du den hyggelige og charmerende by Sorø. Sorø har lidt under 8.000 indbyggere, og er beliggende i et yderst naturskønt område, med både skov og søer tæt på. Trods sin mindre størrelse, så er Sorø en by, de fleste har hørt om, ofte i forbindelse med den store skole Sorø Akademi, som hører til i byen.

Uddannelsescentrum
I Sorø ligger som sagt Sorø Akademi, og byens motto lyder også på ”Skolebyen Sorø”. Sorø Akademi er et gymnasium, som har lidt over 600 elever, hvoraf omkring 140 af disse er kostskoleelever, som altså bor på skolen.

Udover det gamle akademi, så er Sorø også det oplagte sted at bo for dig, som vil studere i Odense eller i København. Hver halve time går der toge fra Sorø station til enten København eller Odense, og turene tager lige knap tre kvarter med offentlig transport. Derfor er Sorø et oplagt sted at bo, hvis du ønsker at betale mindre for din studiebolig, end hvis du skulle bo midt i en af de to storbyer. Med den overkommelige transporttid, som mod vest endda også byder på en utroligt smuk togtur, har du rig mulighed for at få ordnet dagens læsning, imens du sidder i toget.

Vær aktiv
Grundet områdets skønne natur er der rig mulighed for at foretage sig fysisk aktivitet rundt omkring Sorø by. I skoven er det oplagt at give sig i kast med en BMX cykel, og på byens smukke søer kan man tage sig en ro tur i en kajak eller i robåd. Udover de udendørs aktiviteter, så tilbyder Sorø også flere forskellige indendørs sportsgrene, hvor man kan træne alt fra håndbold til zumba sammen med resten af byens indbyggere.

Bo i Sorø
Udover at være det oplagte valg for den studerende, så er Sorø også en by, som er yderst velegnet til børnefamilier og par. I Sorø finder du mange både ejerlejligheder og huse til leje, som kan danne rammen om et fremtidigt familieliv i Sorø. Med sin beliggenhed tæt ved både skov og vand, tilbyder Sorø de optimale rammer for børns opvækst. I Sorø får du følelsen af et idyllisk landsamfund, hvor alle kender alle, og hvor man altid står klar til at hjælpe hinanden med hverdagens strabadser. Boligerne i Sorø ligger desuden i et fornuftigt prisleje, og du kan nemt anskaffe dig flere kvadratmeter til meget billigere pengene, end i eksempelvis København.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin