Rental dwellings Vordingborg - listing all available dwellings near Vordingborg

Dwellings found: 14

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Vordingborg?

Lige nu har vi 14 ledige lejeboliger i Vordingborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Vordingborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Vordingborg har husleje fra 0 til 9950.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Vordingborg?

I Vordingborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Vordingborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Vordingborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Vordingborg er en by på Sydsjælland, som er rig med historie og byen har lige knap 12.000 indbyggere. Med sin beliggenhed tæt ved vandet er Vordingborg en utroligt naturskøn by, som har mange forskellige muligheder og tilbud til byens mange indbyggere.

Rig på spændende eventyr
Vordingborg by er rig på dansk historie. Det største monument, der er at finde i byen, er ruinerne fra en kongeborg, som blev beboet af tre Valdemar konger, og det er også disse ruiner, som er byens største seværdighed. I disse ruiner finder man også Gåsetårnet, som er Vordingborgs særlige vartegn.

Byen, som har intet mindre end tre forskellige havne, var tidligere en stor handelsby, da den med blot en enkel bro er forbundet til de sydsjællandske øer. Derfor er det også oplagt at gå en tur ned langs havnene for at se på de mange flotte skibe, som ligger til kaj.

Aktiviteter for alle
I Vordingborg finder du også alt til et aktivt kulturliv. Byen har alt fra bibliotek til svømmehal, sådan at det er muligt at komme ned og træne både krop og hjerne. Derudover er det muligt at lære at spille forskellige instrumenter nede på Vordingborg Musikskole, hvor kompetente lærere står klar til at lære fra sig til flittige elever.

I den smukke natur, som omkredser Vordingborg, er der rig mulighed for at tage på oplevelse. Det er muligt at begive sig på vandreture og cykelture rundt i skoven, eller udfordre sig selv og et hold kammerater med en omgang orienteringsløb. I Vordingborg finder du altså noget for enhver sjæl, som ønsker at føre et aktivt og spændende liv, krydret med en smule gammeldags eventyr.

Bo i Vordingborg
Hvad end du leder efter en større eller mindre bolig i Vordingborg, så er der noget for enhver smag. Er du studerende, så findes der i Vordingborg også specielle ungdomsboliger. Vordingborg er den oplagte by at vælge for den lille børnefamilie. Med den skønne natur, som omkredser byen, har man rig mulighed for at give børnene en opvækst med rig mulighed for udfoldelse i naturen. Leder man efter en lejlighed, som man kan leje er disse også i stort udbud i Vordingborg. Grundet Vordingborgs placering væk fra større byer, vil priserne på boligerne typisk også ligge et stykke lavere end i de større byer. Dette betyder også, at pengene rækker længere, og det vil derfor være muligt at vælge at investere i en større bolig end først antaget.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin